Deugddoend + lekker & gezellig = tevreden

Het weekend begon mooie op zaterdag met deugddoende prestaties van onze heren en dames ploegen. Tegen DHC Overpelt (5° in de rangschikking) verloren onze dames met het kleinste verschil. Tot de laatste seconde streden ze mee voor de overwinning. Daarna konden onze heren een vuist maken tegen rechtstreekse concurrent in de play-downs Olse Merksem, en werden deze met een duidelijke 36-26 huiswaarts gestuurd. Eerder op de avond nam ook de liga ploeg de maat van de buren in Eeklo, ook daar was er een mooie 10-punten kloof op het einde van de wedstrijd na een sterke collectieve prestatie : 24-34.

Zondag was er dan onze jaarlijkse editie van Comme chez DéBéGé, het alom geprezen eetfestijn van onze club. Iets minder deelnemers dit jaar, maar zij die kwamen konden genieten van een heerlijke maaltijd, in een gezellige familiale sfeer. Niets dan positieve geluiden, dus is een dankwoordje zeker op zijn plaats.

Eerst en vooral dank aan het team van catering Ten Dauwe voor de topgerechtjes, en professionele bediening. Dit alles natuurlijk met als basis de heerlijke beenhesp van Breydel. Verder een woord van dank voor onze lokale partner van wijndomein Vandersteene, en GLS sportadviesbureau voor de mooie prijzen die van onze tombola opnieuw een succes maakten.

Vanzelfsprekend willen wij ook jullie danken, de barmannen, frietenbakkerpapa’s, dessertmama’s, kassa- en buffetdames, de sterke opruimende handen van de heren, de onvermoeibare zaalbrigade van de jeugd, kortom iedereen die van CCCDBG opnieuw een niet te missen dag maakten.

Wij kijken alvast uit naar een volgende editie.

Het tevreden en dankbaar CCDBG-team

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • P10, dames 18 mei 2024 – 19 mei 2024
  • PO9, heren 18 mei 2024 – 19 mei 2024
  • Atomix Haacht - JM08 19 mei 2024 om 09:30 – 12:00 Sportcomplex Den Dijk, Dijkstraat 1, 3150 Haacht