VHV kwalificatietornooi in de Hekers, J16

Net als vorig jaar was sporthal Hekers de place to be om onze J16ers aan het werk te zien met als doel een plaatsje binnen een VHV-reeks te bemachtigen. Dit jaar werden er drie poules georganiseerd, waarvan er 2 in onze Hekers werden gespeeld en ééntje in Kortrijk.

Zoiets organiseren vraagt om veel vrijwilligers en die waren terug massaal op post. Onze onbezoldigde TO’s en catering team HC Don Bosco Gent J16. Al vanaf 9.00 uur waren 4 U16 ouders in de weer om onze broodjes en croques voor te bereiden. ’s Middags was het dan de beurt aan onze verkopers en croque producers, waarvoor dank!
Ook onze scheidsen hebben het gisteren goed gedaan. Er werd sportief gehandbald, wat voor iedereen leuk is.
Terug naar de handbal. Hieronder vind je de resultaten terug van onze poule A reeks:

De eerste wedstrijd waren de gasten nog niet echt in vorm. Het was trouwens de allereerste wedstrijd van het seizoen voor het team, dus het was toch even aftasten. De tweede wedstrijd tegen Buggenhout ging al wat vlotter en werd er dan ook gewonnen. De derde wedstrijd was de beste van de vijf met bij momenten flitsend handbal, waarbij inspelen op snelheid volgens het boekje werd uitgevoerd. Daarna moesten ze het nog opnemen tegen de uiteindelijke nummers 1 en 2 van deze poule. Eigenlijk mocht het verschil in score bij deze wedstrijden zeker niet zo hoog liggen, balverlies bleek bij momenten een probleem waar de jongens nu een gans jaar aan kunnen werken. Hieronder de groepsfoto van onze J16-helden met trainer Tim VDW, wij wensen jullie veel speelvreugde voor dit nieuwe seizoen 2019 – 2020 in de competitie en in de VHV-B reeks!

Bovenaan, van links naar rechts: Warre, Baudouin, Basile, Tom, Mathis, Lucas, Jelle en trainer Tim
Onderaan, van links naar rechts: David, Arthur, Amar, Kasper, Egon, Lukas en Artuur

Ploegverantwoordelijke J16

Andy

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM12 - Training 6 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Hekers
  • J16 - Training 9 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM10 - Training 10 juni 2023 om 10:30 – 12:00 DBZ