Vlotjes verder in de Beker van België

Maandag 21 september: HC Lokeren – HC Don Bosco Gent : 20 – 36

Met de tweede keeper in de ziekenboeg en een speler niet op de afspraak vertrokken we met slechts 9 spelers naar het mooie sportcomplex te Lokeren. Gezien de tegenstander een voorgift van 5 doelpunten kreeg wegens spelend in een lagere afdeling, duurde het een tijdje vooraleer Don Bosco op gelijke hoogte kwam met de vrienden uit Lokeren. Uitgerekend pas na 23 minuten werd het 11-11 wat aantoonde dat Lokeren flink meehandbalde met vooral Wolf De Bondt in de hoofdrol. Bij Don Bosco deed zowat iedereen zijn duit in het zakje en Kasper hield de nodige shots uit zijn netten. We bereikten de rust met 12 – 16.

Na rusten kwam het verschil in efficiëncie en vooral fysieke paraatheid, gecombineerd met snelheid en precisie duidelijk tot uiting en het gestalteoverwicht deed de rest. Onze jongens probeerden enkele mooie combinaties uit op het parket en stoomden snel door naar een eindstand van 20 – 36. Vermeldenswaard is hierbij dat elke veldspeler van Don Bosco scoorde. Als de kern nu nog voltallig geraakt moet dit zeker veel boeiende handbalmomenten opleveren!

Speelden voor Don Bosco:

Kasper Verbelen(d), Tim Van Cauwenberghe(10), Wouter Dhaenens(4), Cameron Brichart(3), Gustave Lorré(3), Thomas Lesage(10), Tow-Abalo Lela(1), Yassine Gharbi(3), Dennis Huysentruyt(2).

Coaching:

Koen Blondeel, Peter Beeckman

Tafelofficial:

Stefaan Danhieux

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM12 - Training 6 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Hekers
  • J16 - Training 9 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM10 - Training 10 juni 2023 om 10:30 – 12:00 DBZ