Events

Kerstrozen actie

Beste handbalvriend(in)


Ondertussen is het nieuwe handbalseizoen al een tijdje bezig en probeert de herfst in het land te  komen, tijd om onze traditionele KERSTROZENACTIE aan te kondigen.
Deze actie is echt nodig om ook op financieel gebied in een positieve balans te blijven. Deze verkoop helpt ons het lidgeld op een aanvaardbaar niveau te houden en tegelijkertijd een kwalitatieve sportbeleving te kunnen blijven nastreven.

Onze kerstrozen zijn onmiskenbaar van een superieure kwaliteit, getuige sommige klanten die verheugd zijn als we eind november terug aan de deur staan omdat het exemplaar van vorig jaar net de geest heeft gegeven.

Op zaterdag 26 november verwachten we alle spelers en trainers om 9u stipt in HC DBGuitrusting aan sporthal Hekers voor onze stratenverkoop in Zwijnaarde en aangrenzende gemeenten. De oudere spelers rijden rond en/of begeleiden de kleintjes om kerstrozen te verkopen in Zwijnaarde. We kunnen met zijn allen het werk op deze dag serieus verlichten door in voorverkoop onze familie en vriendenkring reeds te overtuigen een bloemetje aan te kopen en zo onze club te steunen. Tot 20 november zijn er kerstrozen in voorverkoop verkrijgbaar aan 8 per stuk.

Praktisch:
Prijzen: 8 euro per kerstroos, keuze tussen rode, roze en/of witte.

Voorverkoop: bestellen via
https://www.handbal.gent/kerstrozen of onderaan deze brief de QR code scannen!
Kan vanaf nu tot en met woensdag 23 november.
Afhalen op zaterdagvoormiddag 26 november tussen 9 en 13 uur in sporthal Hekers. Betalen kan per overschrijving of bij afhaling (zie ook detail op bestelformulier). Voor de topverkoper(s) voorzien wij zoals steeds een leuke verrassing.

Namens het clubbestuur: alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM10, JM08 - Training 6 december 2023 om 17:00 – 18:30 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • J14, JM12A - Training 6 december 2023 om 18:30 – 20:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM12 - Training 7 december 2023 om 18:00 – 19:30 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium