INSCHRIJVEN KAN NOG STEEDS

 

Beste vrienden van Handbalclub Don Bosco Gent

Waarschijnlijk zagen jullie al een aankondiging passeren op onze site of op onze sociale media: eind oktober organiseert Handbalclub Don Bosco Gent een eerste actie om de kassa wat te spijzen. Door het succes van de vorige pasta – take-a-way was de vraag naar herhaling hiervan groot. Online take-a-way acties en foodservices zijn immers sedert Covid goed ingeburgerd.

 

Deze 2de editie van onze grote spaghetti take-away en wijn verkoop is dan ook ideaal om zorgeloos de herfstvakantie in te gaan.

 

Op vrijdag 29 oktober houden we een afhaal moment waar we lekkere spaghetti saus aan de man brengen, compleet in een foodie bag met pasta en kaas. Met een heerlijk flesje wijn kan je de avond compleet maken

 

Hierop intekenen is zeer gemakkelijk: surf naar volgende pagina https://www.handbal.gent/takeaway/ en vul het formulier in. Nog eenvoudiger: scan deze QR code (voor de twizzit gebruikers) en je kan onmiddellijk aan de slag. Dit alles kan tot dinsdag 26 oktober.

 

 

Op vrijdag 29 oktober vervolgens verwachten we je aan Sporthal Hekers waar je je heerlijke bestelling kan afhalen tussen 17u en 21u, om zo onbezorgd aan de herfstvakantie (of het weekend) te kunnen beginnen.

 

Indien gewenst kan er op de avond zelf, of op 23 oktober in de cafetaria van Sporthal Hekers, geproefd worden van de verschillende aan te kopen wijnen.

 

Wij kijken alvast uit naar jullie massale belangstelling. Tot dan?

 

Sportieve groeten, het bestuur

 

 

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • P10, dames 18 mei 2024 – 19 mei 2024
  • PO9, heren 18 mei 2024 – 19 mei 2024
  • Atomix Haacht - JM08 19 mei 2024 om 09:30 – 12:00 Sportcomplex Den Dijk, Dijkstraat 1, 3150 Haacht