Afsluiter Multimove

AFSLUITER  MULTIMOVE 2020 – 2021

 

Dat wij als multimovers doorzetters zijn is een understatement! Omwille van Corona buiten spelen, geen probleem, we trekken wel een extra trui aan. Te warm … een waterspelletje zal ons wel een beetje afkoelen.

Dus waarom zouden we ons laten afschrikken om bij druilerig weer toch het blotevoetenpad van de Gentbrugse Meersen af te stappen. De glibberige paden tussen al die fris groene struiken brachten ons tot bij een vijver waar de kikkers ons luid welkom kwaakten. Opgepast voor die takken, scherpe steentjes, stekelige doornen, glibberige slakken, mini kleine kikkertjes. Met de hulp van de mama’s en de papa’s bereikten we, op blote voeten, veilig het einde, zelfs zonder natte kleren.

Op de speeltuin konden wij, klauteraars, ons kunnen demonstreren aan onze ouders.

Om er dorst van te krijgen…

Dus hebben we maar een glaasje of een sapje gedronken en getoast op het einde van ons toch wel fantastisch multimoveseizoen.

 

Tot in september allemaal !!

 

Geniet van de fotoreportage .

 

 

 

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • P10, dames 18 mei 2024 – 19 mei 2024
  • PO9, heren 18 mei 2024 – 19 mei 2024
  • Atomix Haacht - JM08 19 mei 2024 om 09:30 – 12:00 Sportcomplex Den Dijk, Dijkstraat 1, 3150 Haacht