COVID – update

De kranten, de pers, de sociale media stonden er vol van, maar wat we gevreesd hadden is uitgekomen: er komt een nieuwe Covid-stop op indoor contact sporten vanaf morgen 14okt en in eerste instantie tot na de herfst vakantie. Super jammer, maar gezien de omstandigheden een logische en normale beslissing.Deze stop geldt voor alle wedstrijden voor de +12jr leeftijdscategorieën. Dwz dat de wedstrijd voor de U12 nu zaterdag tot nader orde wel doorgaat.

Wat betreft het verdere verloop van de competitie is het gefluister in de wandelgangen – we ontvingen nog geen officiële communicatie – dat de wedstrijden voor de senioren alvast zullen stop gezet worden tot eind december. Voor de jeugd zou men – afhankelijk van de opgelegde maatregelen natuurlijk – proberen zo snel mogelijk te herstarten.

Wat betreft de trainingen is het verbod niet volledig, ttz er kan getraind worden mits naleving van 1) geen contact 2) social distancing 3) masker bij aankomst en vertrek 4) handgel aanwezig 5) materialen ontsmetten 6) geen wedstrijdvormen 7) geen douches 8) wie zich niet lekker voelt blijft thuis …

We bieden dus aan onze jeugdtrainers/spelers zeker de mogelijkheid om te blijven voort trainen.

We hopen  de komende dagen een meer definitief plan te kunnen voorleggen, hou in ieder geval onze site/sociale media/twizzit kalender goed in de gaten…

Hou u verder veilig en gezond

sportieve groeten

 

het bestuur

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM12 - Training 6 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Hekers
  • J16 - Training 9 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM10 - Training 10 juni 2023 om 10:30 – 12:00 DBZ