AFRONDING COMPETITIE

AFRONDING COMPETITIE

Een serieuze OEF voor onze heren, een logische beslissing voor de dames:

De Koninklijke Belgische Handbalbond, de Vlaamse Handbalvereniging en de Ligue Francophone de Handball hebben na onderling overlegd beslist dat er naar volgend seizoen toe in de nationale, regionale en provinciale reeksen enkel stijgers en bijgevolg geen degradanten zullen zijn. De komende weken en maanden wordt werk gemaakt van een grondige competitiehervorming.

Nadat de drie eerder vernoemde federaties vorige week beslisten om met onmiddellijke ingang alle competities op elk niveau stop te zetten werd er werk gemaakt van de volgende stap: het afronden van de competities. In tijden van crisis gelden uitzonderlijke maatregelen. Dit is wat er werd beslist:

  • Er wordt enkel met stijgers gewerkt. Geen enkele ploeg zal degraderen. Het gevolg is dat er naar seizoen 2020 – 2021 een competitiehervorming uitgewerkt dient te worden. Details worden op 3 april bekend gemaakt.

en nu opbouwen naar volgend seizoen!!

http://www.handbal.be/nl/news/detail/886/afronding-competitie

 

 

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM12 - Training 6 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Hekers
  • J16 - Training 9 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM10 - Training 10 juni 2023 om 10:30 – 12:00 DBZ