Dames gaan door op hun winnend elan en verslaan Olse Merksem

De wedstrijd tegen Merksem zal niet direct als de beste wedstrijd van de damesploeg herinnerd worden. Maar dat was ook niet nodig. Olse Merksem kwam enigszins gehandicapt aan de start want enkele zieke en gekwetste spelers moesten noodgedwongen thuis blijven. Don Bosco was gewoon een maatje te sterk voor de Antwerpenaren. Dat verschil uitte zich in de tussenstanden. Onze dames liepen vlotjes 11-3 uit. Al vroeg was de wedstrijd gespeeld. De concentratie verdween, het tempo ging omlaag. Bij 11-6 werd gerust.
Ook in de tweede helft waren de Gentse dames de betere. De wedstrijd kabbelde rustig verder. Bij het eindsignaal stond een duidelijke 24-15 stand op het scorebord. Zonder ‘groots’ te spelen werden de puntjes gemakkelijk thuis gehouden.

De top 5 ploegen wonnen allemaal hun wedstrijd. Bijgevolg verandert er niets in de rangschikking. Volgende week wordt de topper tussen Uilenspiegel en Meeuwen gespeeld. De onzen mogen het thuis opnemen tegen het puntenloze Luik.
Hekers, 20h30!

Ammar Siwar 6, Sara De Smet 5, Jos Maes 3, Amber Major 3, Sofie De Rijcke 2, Ellen Missotten 2, Alieke De Fauw 1, Lisa Van Laecke 1, Lanya Van Tieghem 1, Emilie Smet D, Annemare De Vries D, Anke Van Den Heede, Julie Fonteyn, Janne Lodewyckx, Katrien Van Damme

Coaching: Jo Smet, Lotte Verbelen, Stephanie Smet

Tafel en verslag: Willem De Smet

Speciaal willen we ook Sam Tickell bedanken voor de mooie fotoreportage. Deze is op fb in zijn geheel te bewonderen!

 

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • J16 - Training 27 maart 2023 om 18:00 – 20:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • D1, D2 - Training 27 maart 2023 om 19:00 – 21:00 Hekers 1 - Ter Linden 29, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • Liga, J18 - Training 27 maart 2023 om 20:00 – 22:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium