Kampioenenmatch Apolloon – DBG

 

Zaterdag 12mei: een dag waar iedere handbalfan met een hart voor onze geelzwarte kleuren al een tijdje met stip aangeduid heeft in zijn agenda. Niet alleen is dit de laatste dag van ons jeugdtornooi, de Arteveldecup, onze heren spelen die avond om 18u immers ook de belangrijkste match van deze competitie. In het onderlinge duel tegen Apolloon Kortrijk wordt er beslist wie er kampioen wordt in 2de nationale.

De jeugdige ploeg uit WestVlaanderen heeft een schitterend parcours achter de rug en een uitstekende thuisreputatie in de competitie. Speelt DBG het klaar – zoals in de Beker van België – om Kortrijk te verslaan in wat zeker en vast een Westvlaamse supportershel zal worden? Of eindigen de Westvlamingen voor het 2de jaar op rij op het hoogste schavot?

Zij hebben in ieder geval het (luidruchtige) thuisvoordeel. Daarom supporters : warme oproep aan iedereen met een geel-zwart hart: wees op post en schreeuw DBG naar de overwinning in de Hel van Kortrijk!

De club zal voor deze verplaatsing een (of meerdere -)) ) bus in leggen. Wie hiervoor interesse heeft: graag een mailtje naar secretariaat@handbal.gent met het aantal plaatsen.

Voor de luttele prijs van 5euro zie je gegarandeerd een spannende handbalmatch met hopelijk een happy end voor DBG.

Laten we de Lange Munte omdopen in een geelzwarte supportersmuur!

Allen daarheen!

#cmondbg#blackandyellow

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM12 - Training 6 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Hekers
  • J16 - Training 9 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM10 - Training 10 juni 2023 om 10:30 – 12:00 DBZ