geslaagde editie van CCDBG

Zondag 4 maart schreven we weer een mooie bladzijde bij in de rijke Handbal Don Bosco-geschiedenis met een superversie van onze traditionele Comme Chez DéBéGé . Was de opkomst door de omstandigheden wat lager, de gezelligheid was er zeker niet minder om. Het werd een echte familiebijeenkomst van de steeds groeiende groep van clubsympathisanten. Lekkere beenhesp, een
overvloed van zelfgemaakte desserten, veel als groep ingeschreven mensen, een gezellige tombola met mooie hoofdprijs en vooral de inzet van een grote groep vrijwilligers, met o.a. onze damesploeg, om er een echt feest van te maken.

Hier past een dikke pluim aan de de organiserende cel jeugd onder de bezielende leiding van Petra. Zelfs het opruimen verliep deze keer zeer vlot, mede door de inzet van de herenploeg, die, ondanks het uitbundig vieren van de overwinning daags ervoor tegen Kortrijk, toch present was om mee te helpen.

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • JM12 - Training 6 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Hekers
  • J16 - Training 9 juni 2023 om 17:30 – 19:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • JM10 - Training 10 juni 2023 om 10:30 – 12:00 DBZ