steun uw club: 25 november: jaarlijkse kerstrozenverkoop in de straten van Zwijnaarde

Beste handbalvriend(in),

Het nieuwe handbalseizoen zit momenteel op kruissnelheid. Op sportief gebied hebben we in de Hekers al enkele mooie en spannende momenten beleefd. Tijd om onze focus ook eens te richten op onze eerste actie van dit jaar: onze traditionele KERSTROZENACTIE.

Jammer genoeg volstaan de lidgelden en de sponsorbijdragen niet om de vele kosten te dekken die onze mooie sport met zich meebrengt. Denken we maar aan huur zalen, trainers, scheidsrechters, materiaal… Deze verkoop helpt ons het lidgeld op een aanvaardbaar niveau te houden en een kwalitatieve sportbeleving te kunnen blijven aanbieden.

Onze kerstrozen zijn van een superkwaliteit, getuige sommige klanten die verheugd zijn als we eind november terug aan de deur staan omdat het exemplaar van vorig jaar net de geest heeft gegeven. Bovendien is de stratenverkoop een toffe en groepsvormende gebeurtenis waar jong en oud aan deelneemt.

Op zaterdag 25 november verwachten we alle spelers en trainers om 9u stipt in HC DBG-uitrusting aan sporthal Hekers voor onze stratenverkoop in Zwijnaarde en aangrenzende gemeenten. De oudere spelers rijden rond en/of begeleiden de kleintjes om kerstrozen te verkopen in Zwijnaarde

Tot 21 november zijn er witte en rode kerstrozen in voorverkoop verkrijgbaar aan € 7,5 per stuk. De ploegverantwoordelijken zullen de bestellingen in samenwerking met de trainers verzamelen en doorgeven. Er kan ook besteld worden door het online formulier op de website in te vullen of een mailtje te sturen naar secretariaat@handbal.gent. Afhaling en betaling enkel op 25/11/2017 van 9u tot 13u in Sporthal Hekers te Zwijnaarde.

Een extraatje dit jaar is dat er bij elke verkochte kerstroos een vrijkaart zal zitten voor 1 van de volgende thuiswedstrijden in de Hekers:

Of   za 25/11 18u30         dames 1° nat vs   DHW Antwerpen

20u30         heren 2° nat    vs   St Truiden

Of   za 2/12    20u30         heren 2° nat    vs   Grâce Hollogne

Of   za 16/12  20u30         dames 1° nat vs   Izegem-Middelkerke

Hopelijk kunnen we op die manier onze zaal eens goed vol doen lopen en zo onze omgeving met onze fantastische sport laten kennismaken

Voor de topverkoper(s) voorzien wij zoals steeds een leuke verrassing.

 

Namens het clubbestuur: alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

 

Met dank aan kweker Yves Naessens uit Melsen

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • J16 - Training 27 maart 2023 om 18:00 – 20:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • D1, D2 - Training 27 maart 2023 om 19:00 – 21:00 Hekers 1 - Ter Linden 29, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • Liga, J18 - Training 27 maart 2023 om 20:00 – 22:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium