DAG 1

Na een lange busrit kwamen we om 11u20 toe aan het Dronninglund gymnasium, daar was het nog even wachten om onze slaapplaats te weten te komen en al onze info te krijgen. Onze slaapplaats is gelegen te Hjallerup, een klein dorpje 9 km verder. Hier logeren we niet alleen hoor, we hebben gezelschap van Duitsers, Noren, Chilenen, Fransen, … We kunnen ook ons ontbijt hier nuttigen. Er is een zwembad, een looppiste, voetbalveldjes,… Onze sportievelingen zullen zich niet vervelen.

Na ons geïnstalleerd te hebben, kreeg iedereen een uurtje training om elkaar beter te leren kennen op het handbalveld, daarna gingen we gezamelijk naar de dorpskern waar enkele winkeltjes zijn.

Rond 17u vertrokken we richting Dronninglund om te gaan eten en voor de openingsceremonie. Iedereen was goed gekleed in onze driekleur. Als er een prijs was voor mooist verklede ploeg, mochten wij die zeker krijgen. We kregen een zicht op alle grastereinen.

Daarna was het tijd voor de openingswedstrijden en kregen we de binnenzalen te zien. Sommigen gingen al eens piepen in de disco. We keerden richting Hjallerup terug en maakten ons klaar om te gaan slapen. Iedereen had nood aan een goede nachtrust voor de eerste wedstrijddag.

Previous Article
Next Article

Komende evenementen

  • J16 - Training 27 maart 2023 om 18:00 – 20:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • D1, D2 - Training 27 maart 2023 om 19:00 – 21:00 Hekers 1 - Ter Linden 29, 9052 Zwijnaarde, Belgium
  • Liga, J18 - Training 27 maart 2023 om 20:00 – 22:00 Don Bosco 1 - Grotesteenweg-Noord 113, 9052 Zwijnaarde, Belgium