Inschrijvingsformulieren welpentornooi en tornooi Artevelde Cup

D1N : DHW Antwerpen – DBG

De geelhemden startten deze keer geconcentreerd aan de wedstrijd. Met als gevolg dat de score gelijk opging. De thuisploeg liep wel eens een aantal doelpunten uit maar Don Bosco kon steeds milderen. De rust werd bereikt met een aanvaardbare 19-15 stand. De Deense aanwinst, Michelle Lassen, trad voor de eerste keer in de Gentse kleuren aan en draaide direct voor de volle 100% mee. Kapitein Jos Maes speelde een prima eerste helft maar viel jammer genoeg uit met een enkelletsel. De Nederlandse Jet Steur kon ook al niet starten vanwege een schouderblessure waardoor er op de gekwetstenbank van de Gentenaars echt geen plaats meer is. Een hele ploeg ligt al in de lappenmand: Julie Fonteyn, Barbara Fustos, Helena Bael, Jet Steur, Jos Maes…Welke ploeg kan zo een blessureleed opvangen?
De tweede helft startte goed voor de thuisploeg die een zevenpuntenkloof kon slaan. De Gentenaars konden deze achterstand niet meer goedmaken. Elk balverlies werd genadeloos afgestraft…De wedstrijd eindigde met een verdiende 35-24 overwinning voor DHW.
Maar de dames leren bij. De echte competitie begint pas na nieuwjaar en dan zullen de Gentenaars er staan. Tenzij de hele ploeg gekwetst uitvalt. Zoveel tegenslag…dat kan niet blijven duren.

Hier kan u nog een foto reportage vinden van deze wedstrijd.