Inschrijvingsformulieren welpentornooi en tornooi Artevelde Cup

VHV-b J16 competitie, speeldag 6

Met 9 spelers zakken we af naar Schoten om er wat handbal te gaan spelen op een zonnige namiddag in maart: Amar, Arthur, Artuur, David, Egon, Lenne, Lucas, Mathis,  en Warre zijn op de afspraak. Tot vandaag hebben we nog niet veel puntjes gepakt in deze competitie, misschien vandaag een mogelijkheid om daarin verandering te brengen?

Er werden vier matchen afgewerkt. De eerste game tegen Schoten hadden we verloren door vooral verdedigend nogal slordig te spelen. Een sterk keepende Warre kon dat niet allemaal oplossen.

De tweede wedstrijd was tegen Arena. Daar werd overtuigend van gewonnen (16-8). De bal circuleerde vlotjes over het veld en we hebben een paar mooie combinaties gezien. Top!

De derde game tegen Schoten hadden onze spelers precies last van een dipje. Egon zorgde met een buzzer goal voor het enige Don Bosco doelpunt in deze wedstrijd.

Direct daarna mochten ze weeral aan de slag om hun laatste wedstrijd tegen Arena te spelen. In het begin werd al snel een kloofje van 2 doelpunten opgebouwd, maar dan vergaten ze terug wat te verdedigen en werd het bij deze terug spannend. Zo spannend dat ze rond minuut 16 op achterstand kwamen. De 2 meegereisde supporters probeerden de spelers wat aan te moedigen en dat leek dan uiteindelijk toch te lukken. In de laatste minuut konden ze terug afstand nemen van Arena met als eindresultaat een 10-11 overwinning.  Trainer Tim hoorden we tot aan de andere kant van de zaal zuchten ;-).

Zeer goed gedaan jongens en trainer , neem dit resultaat mee naar de volgende wedstrijden.